Winkelen op afspraak bij iedere Van Dal winkel

Ook in deze moeilijke tijd helpen wij u graag op een veilige en prettige manier. Kies en reserveer daarom hier uw winkelmoment. U kunt eenvoudig online een afspraak maken om in één van onze winkels persoonlijk door onze adviseurs geholpen te worden. Zo garanderen wij u een rustige en veilige winkelomgeving.

Zorg goed voor elkaar!

Uw persoonlijke winkelmoment bij Van Dal is volledig afgestemd op de richtlijnen van het RIVM. Wij passen een zorgvuldig beleid toe om uw winkelafspraak zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen. 

Er staat een adviseur voor u klaar die persoonlijke aandacht voor u heeft. Daarnaast hanteren al onze 33 winkels een maximaal aantal klanten om een rustige winkelomgeving te kunnen garanderen. Ook wordt er door onze medewerkers extra gelet op hygiëne. Wij zetten alles op alles om de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen.

Winkels open

Onze winkels blijven open, met nieuwe aangescherpte veiligheidsmaatregelen.

Veilig winkelen

In uw vertrouwde winkel doen wij er alles aan om u een veilige winkelomgeving te bieden.

Thee en koffie

Tijdelijk schenken wij op advies van het RIVM geen koffie of thee.

Hygiëne

Ook tussen afspraken door worden belangrijke delen van onze winkels extra goed schoongemaakt.

Winkelen op afspraak

Van Dal heeft het voor u mogelijk gemaakt om te winkelen op afspraak.

RIVM Advies

Uw winkelmoment is volledig afgestemd op de meest recente RIVM-richtlijnen.

Vertrouwd advies

Persoonlijk advies van onze vertrouwde adviseurs in de vestiging van uw keuze.

Klantenservice

Heeft u aanvullende vragen over winkelen op afspraak? Neem dan contact met ons op via 088 010 3500.

Plan online een afspraak in op onze kalender!

Hier kunt u eenvoudig en snel online een afspraak inplannen voor een persoonlijk winkelmoment in één van onze winkels. Dit doet u door de stappen rechts te doorlopen (of bij gebruik van tablet of mobiel vindt u de stappen verder naar beneden).

  1. Kies eerst de duur van uw winkelmoment. Een kort winkelmoment van 30 minuten of een lang winkelmoment van 60 minuten. Klik daarna op volgende.

     

  2. Selecteer één van onze winkels en klik op volgende.
     
  3. Kies een datum en tijd voor uw persoonlijke winkelmoment. 

Zodra u een datum selecteert, verschijnen onder de kalender de beschikbare tijden op die datum. Als u een tijd heeft gekozen, verschijnt automatisch een afspraakbevestiging.

  1. Om de afspraak definitief te bevestigen en in te plannen, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Heeft u een klantnummer? Dan kunt u dat ook invullen. Onze adviseurs zullen dit gebruiken om uw bezoek voor te bereiden.